• Ruim assortiment
  • Uitmuntende service
  • Snelle levering 

Over ons

Welkom bij VTM B.V.

Wij zijn importeur en groothandel van machines en toebehoren voor de landbouw, groensector, industrie en bouwnijverheid. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten uit verschillende Europese landen. Zo zijn wij exclusief importeur van MX. Daarnaast leveren wij Tuchel, Suire en Vetter.

Door onze ruime ervaring in dit vakgebied hebben wij een goed assortiment kunnen opbouwen en kunnen wij u een gedegen advies geven over onze producten. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het standaard assortiment, maar wij hebben ook de mogelijkheid machines en/of toebehoren op maat te maken. Zo bent u er zeker van dat u een product krijgt dat aan al uw eisen voldoet.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij gebruik van korte lijnen, waardoor wij altijd een passende service kunnen bieden. Op deze website vertellen wij u graag meer over onze producten en dienstverlening. Indien u naar aanleiding van deze informatie nog vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het VTM-Team